WordPress Meetup Nijmegen 6 september 2017

Vanavond was er weer een WordPress Meetup Nijmegen, waar ongeveer 100 WordPress gebuikers uit de omgeving van Nijmegen verzamelden om te luisteren naar presentaties over Recurring Revenue en Google Analytics. Ook was er weer ruimte om te netwerken, waar gretig gebruik van werd gemaakt.

In de presentatie over Recurring Revenue werd gesproken over het belang voor een bedrijf, om (mogelijk met behulp van een website) wederkerende inkomsten te genereren. Zoals de spreker vol verve vertelde, wisten zelfs de Romeinen al hoe belangrijk dit is.

De presentatie over Google Analytics ging over de manier om met een enorme bak met interessante informatie te leren omgaan. Inzicht verkrijgen in het dataverkeer op een bedrijfswebsite is van wezenlijk belang voor de marketingafdeling van dat bedrijf.

Written by 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.