WordPress Meetup Nijmegen 9 mei 2018

Woensdagavond 9 mei 2018 was er weer een WordPress Meetup Nijmegen in De Lindenberg, waar weer een aanzienlijk aantal WordPress gebuikers uit de omgeving van Nijmegen aanwezig waren om te luisteren naar presentaties over webteksten schrijven en marketing strategie of Public Speaking. Ook was er weer, onder het genot van een gratis ijsje, ruimte om te met elkaar kennis uit te wisselen.

In de eerste presentatie vertelde WordCamp Nijmegen organisator Sharon Lederer ons alles over het schrijven van goede, slimme en aantrekkelijke webteksten.

Na de pauze liet Shad Raouf ons zien hoe je je klant kan overtuigen door minder te overtuigen en daardoor natuurlijk meer te converteren. In de andere zaal werd de Public Speaking workshop gehouden. In 45 minuten vertelde Taco Verdonschot geïnteresseerden met ambities om zelf spreker te worden op meetups en conferenties hoe de eerste stappen te zetten naar een mogelijke nieuwe fase in hun carrière.

Written by 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.