Lifestyle

We zijn allemaal in deze wereld gekomen met één overheersende existentiële vraag:

Wat is het doel van ons leven?”

Voor ieder mens kan het antwoord op die vraag anders zijn. Echter, de manier waarop we tot het uiteindelijke antwoord komen, is één en dezelfde:

“We moeten leren vliegen om ons maximale potentieel te bereiken, om de richting van ons lot te kunnen bepalen!”

Metaforisch gezien betekent vliegen het overwinnen van uitdagingen in het leven en het versterken van onze persoonlijke zwakheden, zodat we ons uiteindelijke levensdoel kunnen bereiken. Wij zijn allemaal geboren met vleugels. Ieder van ons met onze eigen unieke reeks talenten, bekwaamheden en motivaties, welke alleen wij deze wereld kunnen aanbieden.

Dus wat houdt ons ervan om te vliegen? Wat houdt ons van het bereiken van ons maximale potentieel en ons uiteindelijke levensdoel? Soms kunnen we niet bevatten dat we vleugels hebben. Andere keren kunnen we niet geloven dàt we kunnen vliegen. Ook kunnen we geestelijk gewond raken, stranden of ons verloren voelen in het steeds veranderende klimaat dat ons leven is. Of hebben we misschien niet de juiste tools of ondersteuning, om intuïtief de juist weg te kunnen kiezen.

Wanneer we stoppen met het streven naar het bereiken van ons maximale potentieel en daarmee ons uiteindelijke levensdoel, blijven we onszelf leeg en ontevreden voelen. We worden lege omhulsels, doelloos en vernietigend, zonder betekenis of zin om te onderzoeken waarom we hier zijn.

Dit verhaal gaat over het traject naar persoonlijke groei en zelfontplooiing. Het gaat om het veranderen van het verloop van jouw reis door het leven. Het volgen van jouw interne kompas richting jouw uiteindelijke levensdoel. En daar kunnen wij jou bij helpen. Onze nadruk ligt niet op snelle oplossingen of dramatische veranderingen. Nee, in plaats daarvan willen we via kleine, subtiele aanpassingen die veranderingen teweeg brengen, die jou naar een zinvol en gelukkig leven brengen. Het belangrijkste daarin is een voortdurende motivatie van jouw inzet om jouw authentieke zelf te kunnen ontmoeten en de juiste koers te kiezen voor de reis die voor jou was uitgestippeld. Zoals een vogel, die door de kleinste beweging van zijn kop het verloop van zijn vlucht kan veranderen, zo kunnen wij mensen dat ook.

Maar het gaat hier niet alleen over het bereiken van doelen, leervaardigheden, het vinden van geluk of het bereiken van succes. Hoewel dit hoopvolle resultaten van jouw acties kunnen zijn, zijn het tijdelijke hoogten die op lange termijn geen stand houden. Het belangrijkste is het ontdekken van hetgeen jouw ziel doet ontwaken en elke dag met dankbaarheid vult, ongeacht de onvoorspelbare hoogtepunten en de laagtepunten van het leven. Als je authentiek leert leven, kan niets je tegenhouden om je zo vrij als een vogel te voelen.

Ben jij toe aan écht iets geheel anders?
Sta je open  voor een volledig andere kijk op werk, gezin, vrije tijd en kwaliteit van leven?
Wil jij je ook zo vrij als een vogel voelen?

Ga dan naar de CONTACT pagina en stuur een bericht. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.