Administratie

Administratie

Kleine zelfstandigen zijn meestal echte vakmannen en -vrouwen. Het liefst doen zij de hele dag waar zij goed in zijn. Maar naast vakmensen zijn zij ook ondernemer. Hetgeen een aantal wettelijke verplichtingen met zich meebrengt. Zo moeten ondernemers een boekhouding bijhouden. Daarin staat bijvoorbeeld:

  • informatie over de facturen die u verstuurt of betaalt;
  • hoeveel omzetbelasting (btw) u moet betalen of terugkrijgt.

De meeste ondernemers zijn verplicht om aangifte omzetbelasting te doen. Na afloop van het jaar volgt bovendien de aangifte inkomstenbelasting.
Power400 Consultancy is gespecialiseerd in alle dienstverlening met betrekking tot bedrijfsadministraties en belastingzaken van kleine ondernemers.  

Samenwerking

Wij vinden het belangrijk, dat u een “klik” met ons hebt. Daarom zijn de lijnen kort. U krijgt een vast contactpersoon voor al uw vragen. Onze overheadkosten zijn laag, waardoor wij scherpe tarieven kunnen hanteren!

Overzichtelijke boekhouding

Voelt u er weinig voor om uw administratie ’tussen de bedrijven door’ bij te houden? Vindt u boekhouden, btw en belastingaangifte lastig? Wij nemen u die zaken graag uit handen! Wij zorgen voor een solide en overzichtelijke boekhouding. Daardoor weet u altijd of uw bedrijf financieel gezond is.

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op. Het eerste verkennende gesprek is gratis. ​