De derde editie van WPNL Live is 30 Juli!

WPNL Live

Op donderdag 30 juli wordt de derde editie van WPNL Live gehouden. Dit is een virtuele meetup die wordt georganiseerd door WordPress Nederland. Onder de noemer WPNL Live zullen Sebastiaan van der Lans met het onderwerp “Hoe bestrijd je misinformatie en fraude terwijl je je SEO verbetert?” en Niels de Blaauw met het onderwerp “Jouw maatschappelijk verantwoorde website” deze editie presenteren. De presentatie start om 15:00u in Zoom. Meer informatie over aanmelden, de (toekomstige) sprekers en onderwerpen kun je vinden op https://wpnl.live.

Geschreven door 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.